Oldal kiválasztása

Rólunk

A piacon

1995 óta

A GÉVIMPEX TRADE 1995 januárjában alakult. A cég főként élelmiszerek, zöldség és gyümölcsfélék, borok, konzerváruk, üdítők kül- és belkereskedelmével foglalkozik.

Meghatározó e kereskedelemben a lengyelországi tevékenység. A céget alapító, és ma is az ügyvezető igazgatói állást betöltő Fülöpné Köves Éva a cég megalapítását megelőzően a Varsói Kereskedelmi Kirendeltségen képviselte a Hungarocoop Szövetkezeti Külkereskedelmi Vállalatot.

A családi vállalkozásnak mondható cég minden tagja beszéli a lengyel nyelvet, de tárgyalóképesek vagyunk az orosz, angol, szlovák és német nyelveken is.

A széles skálát felölelő tevékenységünk, a „több lábon állás” elvének következménye. Kereskedelmi és képviseleti tevékenységünk legfőbb jelszava a megbízhatóság, a pontos, rendszeres fizetés, a partnereinkkel szemben, ugyanakkor a rugalmas, bizalmi alapon álló korrekt együttműködés.

Cégünk nyitott bármely más termék forgalmazására, akár exportról, vagy importról legyen szó.

A cég alapvető tevékenységi körének meghatározó területei a szezonális DINNYE EXPORT, amely éves viszonylatban átlag 2-2,5 ezer tonna /100-150 kamionnyi. Cégünk jó hírnevét megalapozta a közel száz termelővel kialakult kiváló partnerkapcsolat.

Tevékenységeink

A dinnyén kívül a zöldség és gyümölcs szinte minden termékével: sárgarépa, petrezselyemgyökér, káposzta, burgonya, torma, vöröshagyma, paprika, alma, őszibarack, stb. forgalmazunk az évszaknak és a kereslet-kínálat adta lehetőségeknek és igényeknek megfelelően.

Cégünk elkötelezett híve a magyar borok lengyelországi megismertetésének és ottani forgalmazásának. Ellátjuk Tokaj-hegyaljai cég képviseletét is.

Együttműködésünk egy krakkói kereskedelmi és szállítmányozási KFT-vel a DANEX céggel, amely saját fuvarozó vállalattal és édesség üzemmel is rendelkezik. Most indul a lengyelországi igen jó nevű édesipari termékek magyarországi behozatala. E körhöz népszerű lengyel sütemények, és cukorkák fogalmazása tartozik.

Gevimpex Trade Kft.